HomeČlaniceSportske udrugeSRED " Vrbak"

SRED "Vrbak"

Sportsko rekreativno ekološko društvo „VRBAK“ Globarica osnovano je s ciljem povezivanja svih sportskih i drugih društveno korisnih aktivnosti na području mjesne zajednice.

Predsjednik Društva je Ivica Jozinović.

Društvo aktivno djeluje u svim organiziranim sportskim aktivnostima mještana, pripremi i selekciji ekipe Globarice za malonogometne turnire kao što su Turnir veterana, Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče i dr., na kojima postižu zapažene rezultate.

Pored toga VRBAK se stara za održavanje i izgradnju mjesnih sportskih terena, razvoj i popularizaciju sporta i sportskog življenja u mjestu i organizira i sudjeluje u brojnim ekološkim akcijama.

Prepoznatljivost Udruženja svakako je tradicionalna Globarička biciklijada na kojoj sudjeluju brojni biciklisti iz čitavog okruženja i koja se organizira svake godine.

Globarička biciklijada predstavlja vožnju rekreativnoga tipa i vozi se na relaciji Globarica- Zavidovići – Vinište - Žepče – Bistrica- Zavidovići – Globarica, u dužini od 49 kilometara.

Biciklijada promovira zdrav način života, druženje, život punih pluća, upoznavanje lokalnog krajolika, boravak u prirodu i bavljenje sportom i prepoznata je kao značajan kulturno–sportski događaj.

Kontakt

 www.sportzepce.com / tel. +387 63 333 299 / predsjednik SSOŽ Darko Andrijević

 

Sportski savez općine Žepče @ 2013 Izrada Garic/Jukic