HomeMalonogometni turnir MZOŽ2015.

Turnir MZ: Pobjednik Turnira 2015. ekipa MZ Begov Han

Finalnom večeri koja je odigrana u srijedu , 12.08.2015. godine, završen je 5. Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče.

Titulu ovogodišnjeg natjecanja, naslov najbolje ekipe za 2015. godinu ponijela je ekipa MZ Begov Han koja je u finalnoj utakmici, nadigrala i zasluženo slavila protiv ekipe MZ Preko rezultatom 4:1.

Odlukom organizatora program finalne večeri je počeo u 20,00 sati utakmicom za 3. mjesto u kojoj je ekipa MZ Osova na penale dobila ekipu MZ Ljubna.

Utakmica je bila neizvijesna do samoga kraja i u regularnom vremenu je bilo neriješeno 3:3. Bolja ekipa u izvođenju penala bila je ekipa MZ Osova koja je rezultatom 5:3 osigurala titulu drugoplasirane ekipe na 5. Malonogometnom turniru mjesnih zajednica Općine Žepče .

Rezultati:

Za treće mjesto:Osova –Ljubna 3:3 (1:1) penali 5:3 (Tomislav Širić,Tado Šimičić, Ilija Šimić/Marijan Galić 3)

Finale:Begov Han-Preko 4:1 (1:0) (Benjamin Bečić, Alija Bajrić/Ašir Mehmedović)

Dodjeljene su i nagrade za najbolje pojedince:

Najbolji igrač – Benjamin Bečić(Begov Han)

Najbolji strijelac – Zijad Mujić (G.Ozimica)

Najbolji vratar – Nihad Mujičić(Preko)

Najbolja postava Turnira (4+1): Benjamin Bečić, Zijad Mujić, Ilija Šimić, Kristijan Jukić, Nihad Mujičić Nagradu za fair-play je dobila ekipa MZ Ljubna

Sinoćnjem finalu nazočili su i Općinski načelnik, Mato Zovko i predsjedatelj Općinskog vijeća, Muhamed Jusufović,zastupnik u Skupštini ZDK, Damir Jukić koji su pobjednicima uručili nagrade

.Za dobru atmosferu u revijalnom dijelu programa publiku su zabavljale žepačke mažoretkinje i Zlatko Mešić, prvak Bosne i Hercegovine u freestyle nogometu.

Izdvojili smo nekoliko statističkih podataka nakon odigranog 5. Malonogometnog turnira mjesnih zajednica općine Žepče. Odigrane su ukupno 64 utakmice u kojima je postignuto 373 zgoditka ili 5,2 po jednoj utakmici.

Najviše pogodaka zabilježeno je u susretu ekipa MZ Preko : MZ Milišić 16:1, a ekipa MZ G.Ozimica bila je najučikovitija kada je broj zgoditaka u pitanju, 34 pogotka završila su u protivničkoj mreži.

Pobjednicima i svim sudionicima kao i sponzorima čestitao je i zahvalio Darko Andrijević, predsjednik Sportskog saveza naše općine, te je izrazio nadu da će naredni turnir biti još bolji.

 

 

Kontakt

 www.sportzepce.com / tel. +387 63 333 299 / predsjednik SSOŽ Darko Andrijević

 

Sportski savez općine Žepče @ 2013 Izrada Garic/Jukic