HomeKristalno sunceKristalno sunce 2014.

Kristalno sunce 2014: Tea i Toni Matijević najbolji sportaši općine Žepče

U petak 20. veljače 2015. godine, u prepunoj kino-dvorani Doma kulture, a u organizaciji Sportskog saveza općine Žepče,održana je sedma manifestacija izbora najboljih sportaša općine Žepče za 2014. godinu.

Najboljim sportašima za 2014. godinu, proglašeni su Tea Matijević – juniorka, ispred KK „Viktoria“ Žepče i Toni Matijević – junior, ispred KKK „550“ Žepče.

U kategoriji najbolji mladi sportaši, nagrade su osvojili Leonora jakić – kadetkinja, KK „Viktoria“ Žepče i Amar Mehić – pionir, KK Žepče.

Najboljom ženskom ekipom, drugu godinu za redom je proglašen ŽOK „Žepče“, dok je u muškoj kategoriji najboljih sportskih ekipa, statua „Kristalno sunce“ otišla u vitrine RK Žepče.

Goran Brašnjić ispred NK Žepče, je proglašen najboljim trenerom za prošlu 2014. godinu, dok je nagrada za najboljeg sportaša s invaliditetom otišla u ruke Srećku Jorgiću.

Posebna nagrada „Ustrajnost bez granica“ za doprinos tijekom prošlogodišnje prirodne nepogode u spašavanju unesrećenih, dodijeljena je KKK „550“ Žepče.

Popularno „Kristalno sunce“, nagrada za najbolja sportska dostignuća i uspjehe, i ove godine je opravdala očekivanja brojne žepačke publike, koja je još jednom svjedočila izvrsnoj organizaciji manifestacije, kao i bogatom i sadržajnom programu iste.

Tako su na sinoćnjoj manifestaciji između ostalih nastupili i učenici glazbene škole „Katarina Kosača Kotromanić“Žepče, članice ženske vokalne skupine „Emptianae“ , Semin Smajlović s monologom „Svi pomrli“ od Nedžada Ibrišimovića, Žepačke mažoretkinje, gimnastičarke iz sekcije nastavnice tjelesnog odgoja Marinke Radoš i članice KK „Viktoria“ Žepče s impresivnom izvedbom točke „Samoobrana“ .

Manifestaciji su osim sportaša i klubova koji su došli bodriti nominirane kolege, nazočili i brojni uglednici iz političkog, kulturnog i javnog života općine Žepče.

U voditeljskoj ulozi, kao i prošle godine, odličan posao su napravili Cvita Zrno i Bojan Barbarić, koji su manifestaciju završili riječima Michalea Phelpsa „Nikada nemojte odustajati, niti posustajati, dok vaše dobro ne postane bolje, a vaše bolje ne postane najbolje“!

Generalni pokrovitelj „Kristalnog sunca 2014.“ - Općinski načelnik Mato Zovko

Zlatni sponzor – „Car Trim“ Žepče

Tehnički suorganizator – JU „Dom kulture“ Žepče

Sponzori: Kristal Vitez, Vale nekretnine, I&D Commerce, Hey Meen Sport, Restoran California, Caffe-restoran Centar, Pharmacon d.o.o., Armani-trade d.o.o., TR Domena1, Čevabdžinica TEA, Prograd d.o.o., Frizersko-kozmetički studio Finesse, Caffe-disco club The PUB, JP Komunalno Žepče, GIM Trans d.o.o., Sport ZDK, Postaja Žepče, Radio Žepče, portali Zepce.ba i Zepceonline.com

Radio Žepče

 

 

Kontakt

 www.sportzepce.com / tel. +387 63 333 299 / predsjednik SSOŽ Darko Andrijević

 

Sportski savez općine Žepče @ 2013 Izrada Garic/Jukic