HomeMalonogometni turnir MZOŽ2014.

Završen 4. malonogometni turnir MZ općine Žepče

Finalnom večeri koja je odigrana u utorak, 12.08.2014. godine, završen je 4. Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče.

Naslov najbolje ekipe za 2014. godinu ponijela je ekipa MZ Lug-Brankovići koja je u finalnoj utakmici zasluženo slavila protiv ekipe MZ Gornja Ozimica rezultatom 4:3.

Program finalne večeri je počeo u 20 h utakmicom za 3. mjesto u kojoj je ekipa MZ Globarica nadigrala ekipu MZ Bistrica pomalo neočekivanim rezultatom od 7:0.

U pauzi između utakmica publici su se predstavile i članice ŽNK "Don Bosco" Žepče koje su odigrale revijalnu utakmicu između svoje dvije ekipe. Rezultat je bio 2:0 za ekipu "narandžasti".

Nakon toga je odigrana utakmica velikog finala koja je završena veliki slavljem igrača i navijača MZ Lug-Brankovići.

Dodjeljene su i nagrade za najbolje pojedince:

Najbolji igrač - Darko Filipović (MZ Lug-Brankovići)
Najbolji strijelac - Vlado Lučić (11 zgoditaka - MZ Globarica)
Najbolji vratar - Dražen Bevandić (MZ Globarica)
Najbolja postava (4+1):
Jasmin Kapić - G.Ozimica
Darko Filipović - Lug-Brankovići
Damir Kajić - Lug-Brankovići
Vlado Lučić - Globarica
Anel Avdić - G.Ozimica

Nagradu za fair-play je dobila ekipa MZ Bistrica
Razultati:
Za 3 mjesto: Globarica - Bistrica 7:0 (Vinko Perković-2, Vlado Lučić,Marko Jozinović,Tomislav Šimunović,Matej Matijević,Nikola Matijević)
Finale: Lug-Brankovići- Gornja Ozimica 4:3 (Darko Filipović, Marko Filipović,Ivan Martinović,Darko Miličević/Zijad Mujić,Belmin Avdić,Anel Avdić)

Pobjednicima i svim nagrađenima čestitamo a svim ostalim sudionicima zahvaljujemo na sudjelovanju i nadamo se još boljem turniru dogodine.
Valja naglasiti da su tribine bile prepune, tražilo se mjesto više, i po procjenama je finalnoj večeri nazočilo preko 3000 gledatelja. Organizatori su naplaćivali ulaznice po cijeni od

Skupljeno je 1 604 KM koje ćemo rasporediti mjesnima zajednicama koje su ugrožene u poplavama.

Sportski savez općine Žepče, kao organizator Turnira, se zahvaljuje svim ekipama i svim ostalim sudionicima a posebno našim ponosnim sponzorima bez kojih Turnir ne bi bio ovako uspješan.

 

 

Kontakt

 www.sportzepce.com / tel. +387 63 333 299 / predsjednik SSOŽ Darko Andrijević

 

Sportski savez općine Žepče @ 2013 Izrada Garic/Jukic